حلیم بادمجان,حلیم بادمجان با عدس,حلیم بادمجان بدون گوشت,حلیم بادمجان اصفهانی,حلیم بادمجان ...
طرز تهیه حلیم بادمجان : گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید .
روش پخت. پختن شلهٔ مشهدی، به تجربهٔ بالا، دقت فراوان و حوصلهٔ زیاد نیاز دارد. مواد لازم ...
طرز تهیه : آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است. گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که ...
پیشینه. در گذشته فالوده به خوراکی گفته می‌شد که از پختن پودر بادام و شکر پخته می‌شد.
توضیح: این شیرینی تقریبا بین‌المللی که در ایران هم تهیه می‌شود یکی از شیرینی‌هایی است که ...
آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی - آشپزی ایرانی‌ و غذای ایرانی‌ مطمئنا یکی‌ از ...
آموزش آشپزی,طرز تهیه غذا,مرغ,طبخ,جوجه کباب,پختن,ته چین مرغ,پخت کیک,سالاد,انواع دسر,قهوه,کباب ...
هـــــنر اشــــــــپـــزی - اینجا فقط یه کتاب اشپزی واسه خودمه از وبلاگهای مختلف گلچین شده ...
طرز تهیه سیب زمینی ها را بپزید ؛ پوست کنده و رنده کنید کره ، پیازچه ( یا جعفری )خرد شده و نمک ...