کافئین (به انگلیسی: Caffeine) یک مادهٔ شیمیایی و خوردنی است که در گیاهان مختلفی از جمله قهوه، ...
دانه قهوه حاوی ۱ تا ۴ درصد کافئین هستند. در مورد کافئین‌زدایی قهوه، روش‌های مختلف استفاده ...
بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف زیاد قهوه باعث کاهش میل ... 15 درصد کافئین ...
قهوه بدون کافئین: ... است که مصرف کافئین، می‌تواند خطر ابتلا به دیابت ملیتوس را تا 50 درصد ...
در صورتی که نوشیدن قهوه عادت روزانه شما شده، ممکن است در طولانی‌مدت از تاثیرات آن روی سلامت ...